Minireningsverk Avlopp Knivsta Tierp Uppsala Östhammar

Minireningsverk från August ir Ko

De reningsverk som vi på Consax säljer är tillverkade av August ir Ko, ett Litauiskt företag med välutvecklad teknik för en enklare reningsprocess av avloppsvattnet. Minireningsverken från August ir Ko finns i olika modeller beroende på hur många personer som bor i hushållet. Alla modeller är godkända och uppfyller de krav som finns för rening av avloppsvatten.

Ett minireningsverk är ett strålande alternativ när det inte finns någon möjlighet att ansluta sig till det kommunala reningsverket eller om en sådan anslutning skulle kräva extrema kostnader och väldigt avancerat arbete. Det kan också vara ett alternativ för den som vill koll på reningsprocessen.

 

En prisvärd lösning

Med våra tjänster får du en av marknadens mest kostnadseffektiva lösning för reningsverk som inte kräver särskilt mycket underhåll. Samtidigt som det är ett prisvärt alternativ ska det inte glömmas bort att August ir Ko använder en modern teknik som ständigt utvecklas. Du får en energisnål och driftsäker lösning för ditt avloppssystem till ett konkurrenskraftigt pris. Metoden som August ir Ko utvecklat används idag världen över och är en ledande teknik inom branschen för avlopp och vattenrening.

Vare sig du bor i Uppsala, Östhammar, Tierp eller Knivsta med omnejd och vill installera ett minireningsverk för ditt avlopp så kan du kontakta oss. Hör av dig redan idag så ska vi besvara dina frågor och funderingar!

Kontakta oss

Kontaktformulär

Consax AB

Nils-Conny Saxby
Gruvstigen 2
742 43 Öregrund

  0707-60 47 22

consax49@gmail.com