Minireningsverk och avlopp i Roslagen

Minireningsverk från AUGUST ir Ko

Consax AB är auktoriserad återförsäljare av reningsverk tillverkade av AUGUST ir Ko, ett litauiskt företag, ledande i Europa, med välutvecklad teknik för en enklare reningsprocess av avloppsvattnet. Minireningsverken från AUGUST finns i olika modeller beroende på antal personer i hushållet.

Alla modeller är godkända och uppfyller de strikta krav som finns för rening av avloppsvatten.

Ett minireningsverk är ett effektivt alternativ när det inte finns någon möjlighet att ansluta sig till det kommunala reningsverket, eller om en sådan anslutning skulle kräva extrema kostnader och väldigt avancerat arbete. Det kan också vara ett alternativ för den som vill ha kontroll på reningsprocessen.

En prisvärd lösning

Med våra lösningar får du en av marknadens mest kostnadseffektiva reningsverk (från 64.900:- inkl. moms) som inte kräver särskilt mycket underhåll. Dessutom använder AUGUST ir Ko en modern teknik som ständigt utvecklas.

Du får en miljövänlig, energisnål och driftsäker lösning för ditt avloppssystem till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Metoden som AUGUST ir Ko utvecklat används idag världen över och är en ledande teknik inom branschen för avlopp och vattenrening.

Bor du i Uppsala, Norrtälje, Gävle, Östhammar, Tierp eller Knivsta med omnejd och vill installera ett minireningsverk för ditt avlopp, så kontakta oss redan idag!

Hur skaffar jag ett minireningsverk? Processen är mycket enkel!

  • Vi gör gärna ett kostnadsfritt platsbesök för att diskutera bästa val av AUGUST minireningsverk för dina lokala förhållande.
  • Ansökan för att få tillstånd för det nya reningsverket görs hos kommunen. Även här kan vi bistå med råd, men detta brukar vara mycket enkelt.
  • Du kan gräva och installera själv alternativt kontaktar du markentreprenör i din närhet.
  • Vi har också kunniga samarbetspartners som kan hjälpa till med installationen, kostnaden för detta beror på de lokala förhållandena på platsen.
  • De flesta kommuner accepterar egenkontroll, annars sköter vi det med ett serviceavtal.
  • Sedvanlig slamtömning.

Vill du besöka installerad anläggning eller andra referenser?
Kontakta
oss: 0707 – 60 47 22, consax@gmail.com

Kontakta oss

Kontaktformulär

Consax AB

Nils-Conny Saxby
Gruvstigen 2
742 43 Öregrund

  0707-60 47 22

consax49@gmail.com